Våra engagemang

Krigskassas engagemang utgörs antingen av aktieinnehav eller av konvertibla förlagslån. Tidshorisonten vid investering är som regel tre år.

Portföljbolag och andra engagemang (urval)

 • AER clip

  Forgotten Key

  Forgotten Key var en svensk oberoende spelutvecklare, grundad i Karlshamn 2011 av fyra studenter från BTH. Forgotten Key strävade efter att ge sina spelare en tydligt atmosfärisk upplevelse i ett udda äventyr. Spelet AER presenterades för marknaden hösten 2017. Det mötte positiv respons, men hittade tyvärr inget förlag för fortsatt utveckling och marknadsföring. Det blev en tråkig exit för Krigskassa genom bolagets konkurs.

  Bransch: Game developmentWeb:
 • Techinova AB

  Techinova riktar sig till kunder inom energi- och miljöområdet med behov av effektiv kommunikation, övervakning och automation. Produkterna utgör nyckelkomponenter i intelligenta elnät och löser behov för bättre övervakning, styrning och utnyttjning av distribuerade system, t.ex. elnät.

  Bransch: Smart GridWeb: www.techinova.se
 • Swedish Temptation marknadsför produkter under varumaärket Bärta

  Swedish Temptation AB

  Swedish Temptation är ett nytt företag som verkar i Karlshamn. Man arbetar med vegetariska matprodukter baserat på fermenterade svenska gula ärtor. Smakfullt!

  Bransch: LivsmedelWeb: swedishtemptation.se
 • Swedish Temptation marknadsför produkter under varumaärket Bärta

  Swedish Temptation

  Vegetariska livsmedel baserat på svenska fermenterade gula ärtor!

  Bransch: LivsmedelWeb: www.swedishtemptation.se